Surface For Dummies



Surface For Dummies
Автор: Andy Rathbone
Дата написания:
Издательство: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 9781118916612
Цена: 1528.02 Руб.
заказать | скачать | читать


Make Microsoft's Surface work—and play—just the way you want it to Microsoft's Surface tablet has the features and personality you're looking for, with a robust environment for business computing that doesn't skimp on fun. Surface for Dummies, 2nd Edition explains how Windows 8.1 Pro and Windows RT differ, and helps you decide which Surface model is best for you. Step by step, this book walks you through both the hardware and software features of the Surface, including the touch cover and type cover, Windows RT and Windows 8.1 Pro operating systems, and the coveted Office Home & Student 2013 software suite that's bundled with the Surface. Written by bestselling author Andy Rathbone, this easy-to-access book is filled with information on how to use the tablet, figure out the operating system, navigate the app environment, and take advantage of your exciting new Surface. The book is your personal guide to one the fastest, sleekest, and most powerful tablets on the market. Surface is designed to be thin, light, and with hours of battery life so you can power through your day with ease. With this handy reference, you'll be able to make quick work of your to-do list and have fun all at the same time! Create: release your inner artist with Fresh Paint, a touch-based art app Share: Multiple accounts offer privacy and security so you can share your Surface, but not your stuff Enjoy: Snap apps side by side to multi-task on the vivid HD screen Discover: New apps in the Windows Store so you can work efficiently and get more done With Surface For Dummies, 2nd Edition you can navigate and enhance your entire Surface experience!


Говорят, что когда выходит новая книга, самое время перечитать старую. Как автор я не советовал бы следовать этому правилу неукоснительно.

Кухни народов мира Украинская: в качестве начинки для торта возьмите две свиных отбивных и сальные шкварки. Русская: приготовьте что угодно, лишь бы получилась закусь. Залейте майонезом. Грузинская: приготовьте что—нибудь, засыпьте кинзой, залейте кинзмараули, добавьте сулугуни. Французская: как—нибудь поджарьте мясо, залейте его соусом, с которым вы напарились 3,5 часа, украсьте шалотом. Итальянская: соберите все остатки еды из холодильника, разогрейте, посыпьте моцареллой. Подавать на блине или с макаронами. Китайская: соберите умерших мух и тараканов, нарвите травы во дворе, обжарьте на быстром огне с горой специй и литром соевого соуса. Японская: поймайте что—нибудь живое в море, немедленно разделайте на куски, подайте к столу трепещущим и с васаби. Мексиканская: добавьте перца. Все остальное можете не добавлять. Ливанская: намазать кунжутным маслом, залить лимонным соком. Подать к столу через 20 минут, чтобы не все поняли, что там было в начале. Индийская: смешайте карри с перцем, перцем и перцем. Добавьте к карри. Украсьте горошком. Греческая: подайте к столу дешевые продукты, просто нарубленные кусками и даже не смешанные. Гордо повторяйте: "Натур продукт!


Сканеры и МФУ


А также...

Рейтинг@Mail.ru